Sionskerk, A. van Ostadelaan 78, Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Sionskerk.

Studeren en het Studentenleven

Ga jij dit jaar weer of voor het eerst studeren dan heeft de stichting IFES een site voor je die je helpt om een passende, (christelijke) studentenvereniging te vinden. Op de site www.eeuwigestudent.com kun je per stad studentenverenigingen zoeken. Bij de studentenvereniging staat informatie over de vereniging en een link naar hun site. Overigens organiseert de stichting regelmatig conferenties en activiteiten die de moeite waard zijn. Beide sites zijn ook handig voor ouders! Op de site van ifes (www.ifes.nl) staan ook handige links om voor de “inwendige” student te zorgen.

Nog een site voor studenten: de christelijke studentenvereniging NSV www.navigatorsstudenten.nl. Deze verenigingen zijn in de meeste studentensteden te vinden.

Een studentenvereniging is van grote waarde voor studenten. Zoek er één met een christelijke basis! We wensen iedereen succes en Gods zegen bij de studie.

De jeugdambtsdragers

Examenkandidaten

Wij willen graag met onze examenkandidaten meeleven. De jeugdouderlingen en / of jeugddiaken brengen, zodra de uitslag bekend is, ook graag een bezoekje bij de examenkandidaten.

Als u of jij iemand kent die examen doet in het voortgezet onderwijs, laat het dan even weten (vermeld ook even welke school en richting). Je mag jezelf natuurlijk ook opgeven.

We wensen de examenkandidaten Gods zegen toe en uiteraard heel veel succes!!!
Meld je aan of neem contact op voor meer informatie door te mailen, te bellen of een sms te sturen naar één van de jeugdambtsdragers. Mailen kan ook naar: wijk4.sionskerk@gmail.com.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: