Sionskerk, A. van Ostadelaan 78, Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Sionskerk.

Geloofsgesprekken

Geloven doen we samen! Praten daarover ook!

Geloofsgesprekken! Vroeger heette dit catechisatie, maar geloofsgesprekken zegt zoveel meer! Want daar gaat het om, samen praten over het christelijk geloof!

Jezus leeft! Wat betekent dat voor jou?

Voor anderen? En hoe zit het dan met je twijfels?

Hier praten we graag over, samen met de groep en de mentoren. Ook zoomen we samen in op Bijbelse thema's door interactie en hedendaagse voorbeelden.

Misschien ben je nog niet eerder geweest, maar dat wil niet zeggen dat we niet op jou rekenen! De geloofsgesprekken starten na de jeugdzondag voor:

Je bent van harte welkom!

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met één van de jeugdambtsdragers of mentoren. Dit kan ook door te mailen naar: de Sionskerk of naar Jaco Rond.

Hulp? Ook jullie kunnen helpen om de presentaties van de Geloofsgesprekken vorm te geven! Heb jij (geldt voor iedereen) een goed idee, een mooie foto of een filmpje dat gebruikt kan worden tijdens de geloofsgesprekken? Mail de link of de foto dan naar het mailadres van de Sionskerk. Alvast bedankt voor jullie hulp.

Youth for Christ heeft een boekje Geloof, Hoop en Tieners uitgegeven. Het hoofdstuk over het gebed is gratis te downloaden.

Bekijk de presentaties van Geloofsgesprekken

Belijdeniscatechese

Elk jaar is er de mogelijkheid om je geloof in het midden van de gemeente te belijden. Als voorbereiding hierop kun je de belijdeniscatechese volgen. Wil jij / wilt u meer weten? Graag geeft ds. Hoogendam meer informatie.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: