Sionskerk, A. van Ostadelaan 78, Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Sionskerk.

Kinderoppas

Tijdens de diensten is er oppas voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar.

's Morgens

’s Morgens is er kinderoppas tijdens de kerkdienst in twee groepen:

Babygroep ( 0-1 jaar) Voor de kinderen van 0 en 1 jaar is er oppas in de kelder van de ‘De Ark’. Daar zijn boxen, wipstoeltjes, kinderstoelen en speelgoed aanwezig. (Van 0-1 jaar, een beter criteria is totdat ze goed kunnen lopen).

Peuters (1-4 jaar) De kinderen van 1 t/m 4 jaar worden ook beneden in de kelder verwacht. Hier wordt een voorgelezen, gezongen en krijgen de kinderen limonade en een koekje.

U mag ook zelf iets te drinken meegeven: dan graag alles voorzien van een naam! Geeft u a.u.b. geen koek en snoep mee! (Uitzondering: heeft uw kind een allergie of dieet, dan zien we graag dat u zelf uw kind van het nodige voorziet). Verder mag uw kind vrij spelen. Er is voldoende speelgoed aanwezig en er kan in deze groep ook een kleurplaat gemaakt worden die bij het Bijbelverhaal hoort.

's Middags

’s Middags (0-7 jaar) is er in de kelder kinderopvang voor alle leeftijdsgroepen. Er is dan geen speciaal programma voor de kinderen, ze mogen volop vrij spelen, lezen en/of knutselen. De kinderen krijgen ook weer limonade en een koekje.

Meedoen?

Wij zien graag dat ouders die gebruik maken van de oppas ook zelf meedraaien in een van onze teams. Daarnaast zijn kinderen vanaf 14 jaar ook hartelijk welkom om mee te helpen. Kun/wil je helpen, meld je dan aan!

Informatie, rooster & aanmeldingen:


Annemarie Overeem-Kriek (annemariekriek@gmail.com)

 

Informatie over kinderoppas:

Joanne Blankenstijn (joanne164@gmail.com)

 

Informatie over Cornerstones:

Caroline Reuvers (caroreuvers@hotmail.com)

 

 

 

 

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: