Sionskerk, A. van Ostadelaan 78, Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Sionskerk.

Dauwtrapwandeling op Hemelvaartsdag

Dauwtrapwandeling op Hemelvaartsdag

Dauwtrapdienst

Ook dit jaar is er weer de Dauwtrapdienst op Hemelvaartsdag. Het is elk jaar geweldig om met elkaar de Hemelvaart van Jezus Christus te vieren in de open lucht. Ondanks dat Hij naar Zijn Vader ging, bleef Hij toch dichtbij door de komst van de Heilige Geest. We zijn opnieuw welkom op de prachtige locatie van de Eekhoeve, Dijkstraat 115, waar we ook van de dieren op de achtergrond genieten. De samenkomst begint om 08.30u (als iedereen een plekje gevonden heeft). Ds. D. Schinkelshoek uit Amersfoort hoopt de samenkomst te leiden. Neemt u wel uw eigen stoel mee? Voor iedereen die graag op de grond zit, liggen er grondzeilen. En als het regent, wijken we uit naar de Westerkerk.

Te voet of te MTB?
In de vroege ochtendgloren, voorafgaande aan de dauwtrapdienst, is er voor de ‘actieve’ vroege vogels volop mogelijkheid om door in- en ontspanning o.a. van de natuur te genieten. Dit jaar kan dat op 2 manieren: te voet of te mountainbike. Voor beide tochten geldt het volgende:
Verzamelplaats: oude boswachters woning nabij fietsknooppunt 43, aan het einde van het fietspad vanuit Dijkstraat, Veenendaal-West, naar de ‘oude’ parkeerplaats van Prattenburg.
Vertrektijd: 06.00u
Voor de wandelaars: Kom op de fiets! Deze stallen we bij de oude boswachterswoning. Na afloop van de wandeling vertrekken wij te fiets naar de dauwtrapdienst.
Aandacht MTB-ers: Deelname kan alleen indien in het bezit van een vignet. Deze is nodig voor het mountainbikeparcours o.a. verkrijgbaar bij de fietsenwinkels á €7,50.
We hopen u en jou te ontmoeten. Mochten er nog vragen zijn, bel dan gerust met Carel Doornenbal, tel. 06-23009319. Hartelijke groet van de broeders en zusters van het voorbereidingsteam.


 

Naar overzicht

Geplaatst door:

Klaas Kalis

Datum:

5 mei 2019

volg ons op Facebook

De Sionskerk is actief op Facebook. Blijf op de hoogte van feitjes, weetjes en meldingen.

Activiteiten

Activiteiten voor jong en oud. Van Kinderkerk tot ouderencontactmiddag.

Themadiensten

In de Sionskerk willen we regelmatig aandacht schenken aan de geloofsleer.

Diensten mee- of terugluisteren

(Meeluisteren alleen mogelijk tijdens een dienst)

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: