Sionskerk, A. van Ostadelaan 78, Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Sionskerk.

Gemeentedag Sionskerk 2 juni 2018

Gemeentedag Sionskerk 2 juni 2018

Beste gemeentelid van de Sionskerk,
Hierbij bent u en ben jij van harte uitgenodigd voor de gemeentemiddag met dienstenveiling t.b.v. onze zendingsechtparen op zaterdag D.V. 2 juni 2018 van 14:30-19:00 in het Stadspark (aan de zijde van Hugo Pannenkoekhuis)*.

* Bij slecht weer in de Sionskerk!

Programma

Belangrijk om te weten

We hopen u en jou te ontmoeten op zaterdag 2 juni 2018!

Met vriendelijke groet,
de gemeentedagcommisie

Dienstenveiling

We zijn als commissie 'Dienstenveiling' enorm blij verrast door het grote aanbod van diensten. Dit biedt volop gelegenheid voor u om anderen gemeenteleden te ontmoeten. We merken bij de aanbieders veel enthousiasme! Er is een heel divers aanbod, waarbij er voor jong en oud wel iets tussen zit. In de lijst kunt u een overzicht zien van het aanbod.

Met dit overweldigend aantal diensten vinden we het ook een beetje spannend worden. Want alleen een fantastisch aanbod maakt de dienstenveiling nog niet tot een succes! Hiervoor hebben we ook veel betrokken gemeenteleden nodig die deze diensten willen afnemen. We weten natuurlijk niet of er voor elke dienst ook echt belangstelling is. Het kan zijn dat er één of meerdere diensten niet verkocht worden. We rekenen in ieder geval wel op een grote opkomst. Mocht u niet kunnen komen, maar wel op een dienst willen bieden, dan kunt u een bod meegeven aan een ander gemeentelid. Als u geen ander gemeentelid kan vinden, mag u uw interesse ook doorgeven aan André van Giffen (06 23487532) of Maaike van Brenk (06 12931750).

Hoe gaan we een en ander zaterdag doen?

De dienstenveiling is tussen 16.30 en 17.30. Er zijn zaterdag papieren lijsten met daarop alle diensten beschikbaar. De diensten zullen in een vlot tempo geveild worden, waarbij de veilingmeester kriskras door de lijst heen zal gaan. De veilingmeester zal het nummer van de dienst noemen, heel kort zeggen om welke dienst het gaat. Bieden gaat via handopsteken.

Er worden diensten en producten per opbod verkocht, het product of de dienst gaat dan naar de hoogste bieder. Er zijn ook diensten die per afslag verkocht worden. Het gaat dan meestal om diensten waar meerdere personen aan kunnen meedoen. De veilingmeester start met een hoog bedrag en zal een steeds lager bedrag noemen. Op het moment dat er voldoende deelnemers voor de betreffende dienst hun hand omhoog hebben gestoken, is de dienst voor het laatstgenoemde bedrag verkocht.

Een klein deel van de diensten wordt voor een vaste prijs verkocht. Mocht hiervoor veel belangstelling zijn, kunnen we alsnog per opbod veilen.

De gegevens van mensen die een dienst afnemen worden door de commissie genoteerd. U moet zelf na de veiling uw gegevens doorgeven. De gegevens van de afnemers worden vervolgens doorgegeven aan de aanbieder van de dienst. Hij of zij neemt vervolgens contact op met de afnemer(s). Ook de betaling gaat via de aanbieder/uitvoerder van de dienst. (Zij krijgen hierover binnenkort een aparte brief per mail.)

We kijken uit naar een hele leuke activiteit, die hopelijk veel geld gaat opleveren voor onze zendingsechtparen en die daarnaast ook veel verbinding tot stand gaat brengen.

Met hartelijke groet,

Maaike van Brenk

André van Giffen,

Jaap Rauw,

Jan Willem Samsom

Leen Verweij (Veilingmeester)

Download overzicht dienstenveiling

 

Naar overzicht

Geplaatst door:

Maurijn Pach

Datum:

16 mei 2018

volg ons op Facebook

De Sionskerk is actief op Facebook. Blijf op de hoogte van feitjes, weetjes en meldingen.

Activiteiten

Activiteiten voor jong en oud. Van Kinderkerk tot ouderencontactmiddag.

Themadiensten

In de Sionskerk willen we regelmatig aandacht schenken aan de geloofsleer.

Diensten mee- of terugluisteren

(Meeluisteren alleen mogelijk tijdens een dienst)

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: