Sionskerk, A. van Ostadelaan 78, Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Sionskerk.

Voedselbank estafette

Voedselbank estafette

Voedselbank

Voedselestafette broodnodig

Veenendaal - Sionskerk, Pniëlkerk en Poortkerk zijn uit de startblokken met voedsel inzamelen gedurende de maand november voor de Voedselbank in Veenendaal. Afgelopen weekend kregen zij het stokje overgedragen van de kerken Aller Erf en Goede Reede die vorige maand hebben deelgenomen aan de Voedselestafette. De passie en inzet spat er bij de deelnemers vanaf om met vereende krachten de noodhulp in onze buurten te steunen. Tegelijkertijd broodnodig ook omdat de voedselbank kampt met voedseltekorten om de wekelijkse voedselhulp aan ruim 200 huishoudens te kunnen blijven waarmaken.

Het stokje overnemen? Heel graag!

"In de zomer 2014 zijn we gestart met het zogenaamde voedselestafette-systeem", zo licht Gert Willemsen (bestuurslid relatiebeheer en fondswerving) toe. We zijn dankbaar dat al zoveel kerken hierop zijn ingesprongen en bij toerbeurt voedsel inzamelen en ons tekort hiermee aanvullen. "Bittere noodzaak helaas" vult Henk van Leeuwen aan. "Ook al wordt er in Nederland nog steeds voor miljarden aan voedsel verspild, het blijft een grote uitdaging om overvloed en overschot bij de allerarmsten te krijgen”, zo benadrukt bestuurslid voedselwerving. Wilt u ook met uw (sport-)club, school, bedrijf of kerk deelnemen aan de voedselestafette? Dat kan door u voor een maand in 2016 op te geven via voedselwerving@voedselbankveenendaal.nl. Meer informatie is ook te vinden via de website: www.voedselbankveenendaal.nl

December in teken van 'SAMEN voor de VOEDSELBANK'

Nieuwsgierig wat u op korte termijn voor de voedselbank kunt betekenen in aanloop naar de feestdagen die al snel naderen? We bieden i.s.m. RTV Utrecht en verschillende sponsoren weer mooie mogelijkheden om in actie te komen voor onze buurtbewoners die het zelf even niet redden. Volg ons alvast via Facebook - VEENENDAAL SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK en verneem als eerste de nieuwsberichten en ontwikkelingen van de kerstacties. We kunnen uw hulp heel goed gebruiken!

Naar overzicht

Geplaatst door:

Maurijn Pach

Datum:

3 december 2015

volg ons op Facebook

De Sionskerk is actief op Facebook. Blijf op de hoogte van feitjes, weetjes en meldingen.

Activiteiten

Activiteiten voor jong en oud. Van Kinderkerk tot ouderencontactmiddag.

Themadiensten

In de Sionskerk willen we regelmatig aandacht schenken aan de geloofsleer.

Diensten mee- of terugluisteren

(Meeluisteren alleen mogelijk tijdens een dienst)

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: