Sionskerk, A. van Ostadelaan 78, Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Sionskerk.

Wie zijn wij?

GemeenteledenDe Sionskerk is een bruisende gemeente in het zuiden van Veenendaal, in de wijken het Franse Gat en Petenbos. In onze gemeente komen mensen van diverse leeftijden. Als Hervormde Gemeente maken wij deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) zoals die bestaat sinds mei 2004.

Belangrijk is dat wij als gemeente midden in onze wijk staan, letterlijk en figuurlijk. Onze aandacht gaat dus zowel uit naar onze eigen wijkgemeente als de Zuid-wijk van Veenendaal.

Wat geloven wij?

In onze gemeente staat de Bijbel als Woord van God centraal. Aan de hand van de Bijbel beleven wij ons geloof en bepalen onze mening over wat er speelt in de samenleving.

In onze kerkdiensten staat daarom de Bijbel centraal. In de Bijbel gaat het om Gods liefde voor deze wereld en de mensen die daar wonen. God heeft ons zo lief dat Hij Zijn Zoon, Jezus Christus, heeft gezonden om de zonden van de mensen op Zich te nemen. Daarom aanvaarden wij Jezus als onze Verlosser.

Wat gebeurt er nu binnen de gemeente?

ArkNatuurlijk zijn er in eerste instantie de kerkdiensten, iedere zondag om 9.30 en 17.00 uur. Tijdens de ochtenddienst is er kinderoppas en kinderkerk voor kinderen tot en met groep 6 van de basisschool. In de middagdienst is er een kinderoppas.

Verder is er veel aandacht voor kinderwerk, tienerwerk en jongerenwerk. Ook zijn er diverse kringen waar Bijbelstudie wordt gedaan en/of geloofs- en maatschappelijke vragen aan de orde komen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: