Sionskerk, A. van Ostadelaan 78, Veenendaal - Direct contact opnemen met de wijkpredikant of scriba van de Sionskerk.

Commissie Communicatie

Een enthousiaste groep mensen die actief bezig zijn om doelbewust, binnen en buiten de Sionskerk, de boodschap vanuit onze gemeente over te brengen. Dit doen zij door jou op de hoogte te houden van feiten en nieuws, mensen te triggeren met nadenkers over het christelijk geloof en leven; en door communicatieve ondersteuning te bieden aan een ieder die dat wil. Concreet zijn we actief op verschillende deelgebieden. Zo wordt er gezorgd voor het beheer van de Sionskerk website, Facebook, Twitter, de wekelijkse e-mail nieuwsbrief (Weekbrief) en communicatieadvies en- uitvoering voor gemeenteleden die dit wensen.

Organiseert u een activiteit voor mensen in of rond de Sionskerk? Dan kunt u een beroep doen op deze commissie voor ondersteuning bij het schrijven van teksten, bij de vormgeving van posters en folders, en uiteraard ook om uw activiteit via de verschillende kanalen te promoten.

Ook op Facebook en Instagram kunt u de activiteiten van de Sionskerk volgen. Voor vragen, opmerkingen of het promoten van uw activiteit kunt u mailen naar wijk4.sionskerk@gmail.com. Vind u gerichte communicatie ook zo leuk? Neem dan zeker contact met ons op! Er is altijd plaats voor uw talenten

Om wekelijks op de hoogte te blijven van de activiteiten in de Sionskerk kunt u zich hier inschrijven op de wekelijkse e-mail nieuwsbrief. U krijgt dan elke vrijdag een e-mail met het laatste nieuws.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: